Firmaet

SolarMagic er navnet på vores solvarmesystem til affugtning og opvarmning af bygninger.

Firmanavnet er SolarTronicTrading,

Vi har mange års erfaring med alternativ energi, og var blandt de første der udviklede luftsolfangere til affugtning og ventilation

Miljørigtig

– er nøgleordet, både når vi snakker produktion og drift, ligesom vi lægger vægt på, at vore samarbejdspartnere har en højmoralkodeks, hvad angår miljø og kvalitet.

Vores målsætning er, at give vore kunder den helt økonomiske- og energi rigtige rådgivning, samt at levere den rigtige vare til den bedste pris, ud fra kundens behov, og i tæt dialog med kunden.

SolarTronicTrading sælger varer direkte til slut brugeren, og undgår derved fordyrende mellemled.

Kvalitet og service

– er vores varemærke, hvilket betyder, at vi lægger stor vægt på at alle vore produkter er af en høj kvalitet, ligesom det er vigtigt for os, at vore kunder får en optimal service fra start til slut.

Vi ønsker at give vore kunder den bedste rådgivning, samt fastholde, udbrede og videreudvikle vores miljøvenlige produkter til glæde og gavn for både mennesker og miljø.

Når du taler, hører du noget, du ved i forvejen.
Når du lytter, hører du måske noget nyt !!

Solenergi– er den energiform vi satser på, som det bærende element i vore produkter.

Siden 2001 har vi stort set udelukkende beskæftiget os med produktion og salg af miljøvenlige varme- og ventilationsløsninger til fritidshuse, helårshuse, campingvogne og både.

Når du taler, hører du noget, du ved i forvejen.
Når du lytter, hører du måske noget nyt !!