Fortrydelsesret.

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis køber vælger at fortryde et køb, skal køber returnere varen i nogenlunde samme stand og mængde som varen blev modtaget. Når varen er modtaget og godkendt hos leverandøren, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal køber selv afholde
 


Reklamationsret.
SolarTronic yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, dårlig vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af
varen, skal meddeles SolarTronic indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation,

ombytning eller efter aftale kreditering.

Såfremt der ikke foreligger nogen mangel, som sælger blærer ansvaret for, har sælger ret til godtgørelse for det arbejde og de omkostninger reklamationen unødig har påført sælger.
I forbindelse med reklamationer afholder SolarTronic returneringsomkostninger.
 

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen.

Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og SolarTronic har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for købers bankkonto.

Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.